Nagroda Sunshine Blogger 2017

Admin3 czerwca, 2019

REGUŁY

Opublicz nagrodę na swoim blogu

Aktuj blogera, który cię nominował

Odpowiedź 11 pytań, które zostały Ci przydzielone

Nie nominować 11 zasłużonych blogerów do nagrody

Zapytaj 11 pytań do nominowanych

PYTANIA OD

KEITHLOVESMOVIES 

(A TAKŻE CZYTA I BĘBNY)

Pytanie nr 1 – Co lubisz robić w wolnym czasie?

Odpowiedź nr 1 – Czytanie, marzenia na jawie, ćwiczenia (próba utraty wagi na mój postanowienie noworoczne i #x2019; 2017) i podróżowanie.

Pytanie #2 – Co chciałbyś zrobić, gdybyś miał więcej czasu?

Odpowiedź #2 – Podróżuj o wiele więcej. Uwielbiam podróżować.

Pytanie nr 3 – Jeśli możesz oglądać tylko jeden film lub program telewizyjny przez resztę swojego życia, co by to było i dlaczego?

Odpowiedź #3 – Na pewno byłby to Guardians of the Galaxy. Uwielbiam ten serial. Ma wszystko i #x2026; akcja, dramat, komedia i niuanse superbohaterów. Zdecydowanie mój ulubiony film Marvela.

Pytanie #4 – Jaki jest teraz twój ulubiony program telewizyjny?

Odpowiedź #4 – Wikingi

Pytanie #5 – Jaki był twój ulubiony film 2016 roku?

Odpowiedź #5 – Rogue One: A Star Wars Story. Wiem…. (Uważam, że ta odpowiedź jest niejasna i nieprzekonująca)

Pytanie #6 – Jaki był twój najmniej ulubiony film 2016 roku?

Odpowiedź #6 – Max Steel. To było takie złe i tak okropne. Dlaczego w ogóle powstał, jest poza mną.

Pytanie #7 – Jaki jest twój najbardziej oczekiwany film 2017 roku?

Odpowiedź #7 – Guardians of the Galaxy Vol. 2!!!

Pytanie #8 – Jaki jest twój najmniej oczekiwany film z 2017 roku?

Odpowiedź #9 – Fifty Shades Darker

Pytanie #9 – Czy w filmie lub telewizji guilty pleasures?

Odpowiedź #9 – Warcraft (film) i prawdopodobnie Stargate SG-1 (TV)

Pytanie #10 – Jaki jest twój zwycięzca najlepszego filmu na tegorocznych Oscarach #x2019?

Answer #10 – Chciałbym, aby Hidden Figures lub Hacksaw Ridge otrzymał nagrodę, ale myślę, że La La Land wygra, a powinien, ponieważ był to świetny film.

Pytanie #11 – Czy nadal oglądasz zwiastuny?

Odpowiedź #11 – Zdecydowanie. Uwielbiam zwiastuny filmowe. Czasami jest tam lepiej niż sam film.

PYTANIA od

FILMOWY SZAŁ

Pytanie #1 – Jak długo blogujesz?

Odpowiedź #1 – Od 2014 roku

Pytanie #2 – Ile razy idziesz do kina w ciągu miesiąca?

Odpowiedź #2 – Około 6-8 razy w miesiącu (czasem więcej)

Pytanie #3 – Jaki był ostatni film, który widziałeś w kinie?

Odpowiedź #3 – Ukryte postacie

Pytanie #4 – Jak planujesz uczynić swojego bloga większym i lepszym?

Answer # 4 – I’m zamierzam spróbować i zaryzykować zrobienie większej liczby gatunków, #x2019 których nie widzę tak wiele (horror), a także gościnny bloger publikujący swoje recenzje na mojej stronie. O tak, i jeszcze kilka artykułów redakcyjnych.

Pytanie #5 – Czy zapisujesz notatki na temat filmu przed napisaniem recenzji?

Odpowiedź #5 – Nie do końca, ale najczęściej piszę pierwszy akapit mojej recenzji przed obejrzeniem filmu.

Pytanie #6 – Ile czasu spędzasz na swoim blogu tygodniowo?

Odpowiedź #6 – 1-2 godziny dziennie (w zależności od tygodnia, jeśli mam kilka recenzji filmów)

Pytanie #7 – Czy miałeś jakieś fajne doświadczenia z blogowania?

Odpowiedź #7 – Osobiście nie #x2019 wiem, ale #x2019 spotkałem świetnego blogera filmowego (wirtualnie) od czasu założenia Jason’s Movie Blog.

Pytanie #8 – Jak sprawić, by Twój blog miał więcej osób?

Odpowiedź #8 – Zwykle pierwszy akapit w mojej sekcji “THE GOOD / THE BAD” zwykle staram się mieć jakąś osobistą refleksję na swój temat, która odzwierciedla akapit otwierający recenzję #x2019 (zwykle różni się i zależy od tego, co pojawię się w pierwszym akapicie).

Pytanie #9 – Czy poznałeś dobrych przyjaciół z blogowania?

Odpowiedź #9 – Zdecydowanie. Dużo. Ty&#x2019 jesteś jednym z nich!

Pytanie #10 – Co sprawia, że Twój blog jest wyjątkowy?

Odpowiedź #10 – Zwykle staram się, aby moje recenzje filmów były bardzo profesjonalne i bardzo dogłębne.

Pytanie #11 – Czy kiedykolwiek rozważyłbyś utworzenie kanału YouTube, który pasowałby do Twojego bloga?

Odpowiedź #11 – #x2019 Myślałem o tym, ale #x2019 nie wiem. Nienawidzę dźwięku głosu. Brzmi to zupełnie inaczej (dla mnie), gdy słyszę, że jest odtwarzane, niż kiedy coś mówię. Wiem…weird.

PYTANIA od

MINI MEDIA RECENZJE

Pytanie #1 – Jaki jest twój ulubiony film z 2017 roku (do tej pory)?

Odpowiedź #1 – A Monster Calls

Pytanie #2 – Jaki był najlepszy prezent, jaki dostałeś na Boże Narodzenie?

Odpowiedź #2 – Kiedy Święty Mikołaj (mrugnięcie, mrugnięcie, moja mama i tata) dali mi i mojemu bratu naszego pierwszego psa (Sasha), kiedy byłem w klasie 3rd.

Pytanie #3 – Jaki jest twój ulubiony program telewizyjny?

Odpowiedź #3 – Gra o tron i Outlander

Pytanie #4 – Co lubisz roznosić na tostach?

Odpowiedź #4 – Zdecydowanie galaretka (truskawka)

Pytanie #5 – Wolisz oglądać czy oglądać tydzień po tygodniu?

Odpowiedź #5 – Szczerze mówiąc, oba. Tak, lubię oglądać rzeczy, ale programy telewizyjne, które zwykle oglądam, wychodzą z tygodnia na tydzień, więc zwykle to robię.

Pytanie #6 – Na czym oglądasz większość swoich treści (TV / Kino / Komputer Mobilny?)

Odpowiedź #6 – Kino lub telewizja (kiedy dostaję Blu-ray z sezonu filmu lub programu telewizyjnego).

Pytanie #7 – Herbata czy kawa?

Odpowiedź #7 – Kawa. Nigdy nie piłem herbaty.

Pytanie #8 –Jakiego filmu po prostu nigdy nie oglądałeś, ale nadal naprawdę chcesz?

Odpowiedź #8 – Obecnie…. cisza

Pytanie # 9 – Jaki był ostatni film, który oglądałeś od reżyserki?

Odpowiedź #9 – Underworld: Blood Wars (reżyseria Anna Foerster)

Pytanie #10 – 3D czy nie 3D?

Odpowiedź #10 – To naprawdę zależy od filmu. W przypadku dużych hitów lub ciężkich grafik CG, to tak. Dla wszystkiego innego, no.

Pytanie #11 – Skąd czerpiesz większość swoich wiadomości filmowych / przeprowadzkowych / telewizyjnych?

Odpowiedź #11 – Movieweb, Comingsoo.net, IGN i Blu-Ray.com

PYTANIA OD

POPCORN & FILM

Pytanie nr 1 – Gdybyś mógł mieszkać w dowolnym kraju, który by to był?

Odpowiedź #1 – Dania lub Nowa Zelandia (ludzie w obu krajach są bardzo mili, przyjaźni i wyluzowani. Zupełnie inny niż USA).

Pytanie #2 –Którego filmu najbardziej nie możesz się doczekać w kinie w tym roku?

Odpowiedź #2 –Guardians of the Galaxy Vol.2

Pytanie #3 –Gdybyś mógł omówić jeden film z producentem lub aktorem, kto by to był i który film byś omówił?

Odpowiedź #3 – Zdecydowanie byłby Guardians of the Galaxy i z Chrisem Prattem. Byłoby to całkowicie epickie!

Pytanie #4 – Do którego Hogwartu należysz?

Odpowiedź #4 – Pracowity, przyjazny, lojalny i nieosądzający…. zdecydowanie Hufflepuff!!!

Pytanie #5 – Jaki jest twój ulubiony program telewizyjny w tej chwili?

Odpowiedź #5 – Wikingi

Pytanie #6 – Gdybyś mógł napisać książkę o sobie, jaki byłby tytuł?

Odpowiedź #6 – Spojrzenie między rzeczywistościami

Pytanie #7 – Gdybyś mógł wrócić do przeszłości i zmienić coś w swoim życiu, co by to było? (ale ostrzegam, że zmiana historii może być bardzo niebezpieczna).

Odpowiedź #7 – Prawdopodobnie po to, aby stać się bardziej pewnym siebie, gdy byłem młodszy. Teraz mam pewność siebie, ale nie wtedy.

Pytanie #8 – Wolałbyś iść do Hogwartu, Xavier’s School for Gifted Youngsters czy Starfleet Academy?

Odpowiedź #8 – Zdecydowanie Hogwart

Pytanie #9 – Najlepsza rzecz, która wydarzy się w 2017 roku?

Odpowiedź #9 – jeszcze nie wiem’nie wiem. Będziemy #x2019 musieli po prostu poczekać i zobaczyć….

Pytanie #10 – Najlepsze jedzenie z twojego kraju, które poleciłbyś wszystkim spróbować?

Odpowiedź #10 – Haha…prawdopodobnie Hamburger (wiem…super Amerykanin, żebym to powiedział).

Pytanie #11 – Który film wszyscy powinni teraz obejrzeć i dlaczego?

Odpowiedź #11 – La La Land. To #x2019 całkiem niezłe i w zasadzie jest listem miłosnym do starych hollywoodzkich musicali.

MOJ NOMINOWANI I PYTANIA

 

Tak więc moje pytania do nominowanych….

 

Pytanie #1 – Jaki był twój ulubiony film 2016 roku?

Pytanie #2 – Jaki był twój najmniej ulubiony film 2016 roku?

Pytanie #3 – Jaki jest twój najbardziej oczekiwany film 2017 roku?

Pytanie #4 – Jakie jest twoje ulubione jedzenie?

Pytanie #5 – Gdybyś mógł wziąć udział w premierze filmu w 2017 roku, jaki to byłby film?

Pytanie #6 – A kogo byś ze sobą zabrał?

Pytanie #7 – Dokąd raczej się zapuszczasz…. Narnia czy Śródziemie?

Pytanie #8 – Czy kiedykolwiek byłeś na pokazie filmu?

Pytanie #9 – Cytat z ulubionego filmu?

Pytanie #10 – Poza blogowaniem, co robisz (jako praca)?

Pytanie #11 – Czy kiedykolwiek wkradasz się do jedzenia / napojów, kiedy idziesz do kina?

Gratulacje! Zawsze lubię czytać odpowiedzi ludzi #x2019 na te pytania – daje trochę wglądu ludziom stojącym za blogami!

Dzięki za komentarz. Lubię to robić!

Kochane czytanie twoich odpowiedzi i wkrótce otrzymam moją odpowiedź!

Sure….bez obaw. Nie spiesz się.

+dzięki za nominację!

Witaci#x2019

😊😊😊

Dzięki za nominację!

Haha cholera, wiele nominacji, gratulacje! Dla kogoś, kto mieszka 20 minut od Danii, trudno mi zobaczyć, skąd pochodzi #x2019 sz, ale #x2019 cieszę się, że kraj ten przemawia do ciebie! Tak podekscytowany GotG 2!

Haha….thanks. Byłem w Kopenhadze przez dwa dni i uwielbiałem to, ale może tak było w mieście.

Cóż, może być tak, że Szwedzi i Duńczycy #x2019 nie przepadają za sobą ze względu na historię, język itp.

Haha….true, true

Musiłem kliknąć link, aby upewnić się, że to rzeczywiście ja dostałem nominację LOL Doceniam to i #x2019 wkrótce otrzymam odpowiedź

Dzięki za komentarz. Zasługujesz na to. Nie martw się #x2019 #x2026.nie spiesz się.

Nigdy #x2019 nie oglądałem Wikingów, ale słyszałem o nim tylko dobre rzeczy, muszę to sprawdzić wkrótce! Dzięki za nom, Jason 🙂

To dobry pokaz. Zdecydowanie warto zobaczyć i zapraszamy #x2019 nominację!!!

Grats Jason z okazji tych nagród.

Categories
Comments are closed.